Valutor:
Sweden
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg - 0

Storsäljare

Kvinnor Skor | LES MILLS Dance UrTempo Mid 2.0 Stinger Gul&Fxindigo&Cryblå&Blzrosa&Vit Kvinnor Skor | LES...
S.Kr 1,237.78  S.Kr 717.89
Kvinnor Skor | LES MILLS TouchLite BODYCOMBAT Svart&Modern Olive&Neon Cherry&Vit Kvinnor Skor | LES...
S.Kr 1,267.22  S.Kr 735.00
Kvinnor Skor | Cardio Ultra Svart&Grå&Matte Silver&Vit&Neon Che Kvinnor Skor |...
S.Kr 1,258.58  S.Kr 729.95
Kvinnor Skor | Dance UrTempo Mid 3.0 Leather Vit&Gråphi Kvinnor Skor |...
S.Kr 1,237.78  S.Kr 717.89
Kvinnor Skor | Dance UrTempo Mid 3.0 TXL Kungliga Orchid Kvinnor Skor |...
S.Kr 1,237.78  S.Kr 717.89
Kvinnor Skor | Dance UrTempo Mid 3.0 TXL Svart Kvinnor Skor |...
S.Kr 1,237.78  S.Kr 717.89
Kvinnor Skor | Z Belle Icono Rosa&Svart&Neon Blå Kvinnor Skor | Z...
S.Kr 1,234.99  S.Kr 716.27
Kvinnor Skor | Z Belle WS Ntbeacon&Elecblå&Exteal&Icpnk&Ptnsldctd&Marinblå Kvinnor Skor | Z...
S.Kr 1,234.99  S.Kr 716.27
Kvinnor Skor | Easytone 2.0 Essential II Fierce Fuchsia&Kungliga Orchid&Lilac Ice Kvinnor Skor |...
S.Kr 1,234.99  S.Kr 716.27
Kvinnor Skor | EasyTone 2.0 Romance Svart&Ultraberry&Vit Kvinnor Skor |...
S.Kr 1,234.99  S.Kr 716.27
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Förbehåll
butiken lovar starkt att respektera kundernas integritet och ta kundernas onlinesäkerhet. Vårt mål är att ge den bästa shoppingupplevelse för våra gäster i en säker omgivning, och vi strävar efter att uppnå detta mål hela tiden.

Personlig information

För att ge dig de bästa produkterna, effektiv kundservice och snabba uppdateringar, kommer vi att samla en mängd personuppgifter från ditt besök på vår webbplats. Vi samlar in information från dig, som du lämnar till oss på denna webbplats när du upprättar eller uppdatera ett konto, ange ett tävlingar, delta i en undersökning, handla online eller skapa eller skicka en önskelista.

Kategorier av information som samlas in uppges namn, adress, e-postadress, mottagarens e-postadress, telefonnummer, kreditkortsinformation och meddelanden som du skapar. Och en sådan typ av information används för att: Hjälp till att göra denna webbplats lättare för dig att använda genom att inte behöva mata in information mer än en gång; Hjälpa dig att snabbt hitta information, produkter och tjänster; Hjälp oss att skapa innehåll på denna webbplats som är mest relevant för dig; Varna dig för ny information, produkter och tjänster som vi erbjuder. Vsib.co.uk strävar ständigt efter att upprätthålla överensstämmelse med gällande lagar.

Om vi ​​blir medvetna om eller har goda skäl att tro att vi måste lämna ut information om dig i samband med en utredning av bedrägeri, intrång i immateriella rättigheter, piratkopiering eller annan olaglig verksamhet, kommer vi avslöja specifik information om dig till de rättsliga myndigheterna i för att skydda användarna av vår webbplats, platsen och / eller allmänheten.

Vsib.co.uk kommer inte att sälja (eller handel eller hyra) personlig information till andra företag som en del av vår löpande affärsverksamhet. Det är dock möjligt att vi skulle kunna förvärva eller fusionera med eller förvärvas av ett annat företag eller att vi skulle kunna göra sig av med en del eller alla av våra tillgångar. Om det händer, kan din personliga information lämnas ut till ett annat företag, men att ett utlämnande kommer att omfattas av sekretessmeddelandet i kraft.

Icke-personlig information

"Icke-personlig information" är information som vi samlar in på denna webbplats som i sig inte kan användas för att identifiera eller kontakta dig, såsom demografisk information och andra anonyma statistiska uppgifter om användningen av denna webbplats. Till exempel, vi samlar in och lagrar vissa icke-personlig information automatiskt när du interagerar med denna webbplats, inklusive din IP-adress, informations webbläsare och referensanläggning domännamn. Vi samlar också icke-personlig information om kundtrafikmönster och webbplatsanvändning. Denna information används för att analysera och förbättra denna webbplats och för att ge våra kunder med ett meningsfullt shoppingupplevelse.

Hur man garantera personlig information Secure

Vi använder olika säkerhetsåtgärder, inklusive Secure Socket Layer (SSL) kryptering för att skydda personuppgifter som vi samlar in. SSL-protokollet använder digitala certifikat för att skapa och säkra konfidentiell kommunikation "pip" mellan köparen och vår webb enhet. Data som överförs via en SSL-anslutning kan inte manipuleras eller förfalskade utan de två parterna blir omedelbart medvetna om manipulering. En nyckel eller hänglås i det nedre hörnet av webbläsarfönstret identifierar säkerhetsläge i en webbläsare. När webbläsaren körs i "normal" mod, ser nyckeln trasiga eller hänglåset ser öppet. När en SSL-anslutning har etablerats blir nyckeln hela, eller hänglåset blir stängd, vilket indikerar att webbläsaren är i "säkra" läge. SSL stöds i de allra flesta webbläsare, vilket innebär att nästan vem som helst med en webbläsare kan dra nytta av SSL-kryptering. Om du gör en beställning via vår webbplats, kommer du att bli ombedd att skapa ett konto och en e-postadress och lösenord. Du måste tillhandahålla en lämplig e-postadress och lösenord för att få tillgång till kontoinformation. För att skydda din personliga information vidare, bör du vara försiktig med att ge ditt lösenord till andra.

vår butik kommer aldrig att be dig via e-post för att ge personlig information, inklusive kreditkortsnummer, lösenord, mors flicknamn, bankkontonummer, ATM passera koder eller personnummer. Det bästa sättet att skydda sig från bedrägeri är för dig att undvika att leverera personlig information till valfri e-begäran. Om du tror att begäran kan vara legitim, vänligen kontakta bolagets kundtjänst personal för att kontrollera detta innan du lämnar någon information.

Copyright © 2020 www.duwop.se. Powered by billig reebok online
Du har IP-adress: 3.238.8.102     reebok running skor , zpump reebok